Kompetencer

 

 

ICC certification

 

Boie & Nordstrøm arbejder ud fra ICC's etiske principper og standard, som lægger vægt på tillid, personlige kompetencer, respekt, integritet, respekt for det enkelte menneske, ærlighed og synlige fremskridt.

 

Læs mere om ICC her: ICC standards-and-ethics

 

 

 

ValuePerform

 

Boie & Nordstrøm arbejder med 360° strategianalyse som blandt andet anvender medarbejder vurdering af virksomheden som overblik overfor kritiske succesfaktorer.

ValuePerform skaber overblik og danner et beslutningsgrundlag, så virksomheden kan arbejde effektivt med strategi-, organisations- og forretningsudvikling. Gennem ValuePerform analyse synliggøres om virksomhedens ledere/medarbejdere har samme syn på de strategiske udfordringer, og om strategien udleves i hverdagen.

 

 

DiSC personprofil

 

Boie & Nordstrøm arbejder aktivt med DiSC profiler i forbindelse med nyansættelser, outplacement, lederudvikling og teambuilding.

 

 

Strategyzer

 

Boie & Nordstrøm arbejder med det globale Strategyzer stratgegi værktøj som blandt andet indeholder modeller for Business Value Proposition og Business Model Canvas metoden. Strategyzer er et værktøj der udelukkende arbejder med fokus på kundernes opfattelse af virksomheden, hvordan man understøtter denne opfattelse og hvordan virksomheder bedst muligt skaber vækst med denne viden.

 

Læs mere på: www.strategyzer.com

 

 

 

 

 

 

Boie & Nordstrøm

Obstrupparken 18

DK-8320 Mårslet

 

+45 4160 1190

info@boie.nordstrom.dk

 

Copyright Boie & Nordstrøm ©

All Rights Reserved